LUMA Project House

Photo diaporama - Lieu d'exposition

Lieu d'exposition

Photo diaporama - Visite virtuelle

Visite virtuelle

Photo diaporama - Visite virtuelle

Visite virtuelle

Photo diaporama - Webdocumentaire : Le projet

Webdocumentaire : Le projet

  • Vignette diaporama - Lieu d'exposition
  • Vignette diaporama - Visite virtuelle
  • Vignette diaporama - Visite virtuelle
  • Vignette diaporama - Webdocumentaire : Le projet


 

Design and implementation of mediation devices, multimedia content for the realization of the Project House, for Foundation LUMA Arles

Foundation LUMA-Arles, founded in 2014 to support the project initiated in Arles, is developing a truly experimental cultural complex in the Parc des Ateliers in Arles in collaboration with architects Frank Gehry and Annabelle Selldorf and landscape designer Bas Smets. This ambitious project will create an interdisciplinary center dedicated to the production of exhibitions and ideas, research, education and archives which will open in 2018. Until that date, a interpretation and project house explaining regular project progress and cultural issues of the Foundation to the public. This exhibition area is built around a model of the building and a virtual tour of Oculus Rift site buildings.

reciproque was asked to design the digital tools of mediation and contextualization of the project and develop the user experience.

Team

Project Manager : Vincent Levy
Directeur de projet : François Forge

Links

Fondation LUMA

Date 
2015 - 2016

Location 
LUMA-Arles

Client 
Fondation LUMA

Project type 
Permanent exhibition

See also